Team The Clockworkers & you?

Our team

Johan Steppe  

"Apetrots om dit crazy team te mogen leiden!” Creatief, energiek, empathisch, open-minded, no-nonsense. Houdt van design, flauwe moppen, fietsen, badminton en Trixie Whitley.

Anton De Belie Deviner 

UI/UX designer die een brug slaagt tussen techies en designers. Tevens een flexibele team speler die gek is op deadlines. Gaat ervoor zonder op te geven (behalve zijn slaap).

CĂ©line Goole Fancyfyer 

UX/UI/visual designer met een marketingbril. Steekt haar creativiteit in elke bit en byte. Vrij gek en enthousiast, of ze nu achter haar Mac of aan de toog zit.

Jorick Vissers UX dude 

UX/UI designer die zijn academische hoed heeft ingewisseld voor een paar stevige werkhandschoenen. Hint: hou termen als PEBCAK (Problem Exists Between Chair And Keyboard) ver bij hem uit de buurt.

Lien Vandervelde Pitch lady 

All-round eventorganisator, verzot op spreken voor een publiek en de wondere wereld van UX. Zegt nooit neen tegen een frisse pint en goeie muziek.

Hans Bousson Visual guru 

Visual designer en veel meer. UX stroomt door de aderen van deze geboren netwerker, liefdevolle vader en uitstekende deep house dj. Tapt schuine moppen met een prachtige kraag.

Joren Devocht Marketing ninja 

Creatieve ziel met goed commercieel inzicht. Multimedia designer met een passie voor interactieve media en stevige marketingvibes.