Vijf voor twaalf? Tijd voor Clockwork!

We helpen organisaties hun plek te veroveren in de digitale wereld. Organisaties die begrijpen dat het iedere dag vijf voor twaalf is. Voor hen bedenken en creëren we creatieve, commerciële, strategische en technische oplossingen. Die kunnen groot en opvallend zijn, maar ook juist bijzonder subtiel.

Over ons

Onze cliché openingszinnen

"Wij kunnen keigoed luisteren"

Luisteren naar en begrijpen wat uw doelgroepen zeggen (of wat ze net niet zeggen). Zo creëren we digitale oplossingen die u helpen om de connectie tussen medewerkers, klanten en uw organisatie (opnieuw) te versterken. Oplossingen die uw klanten en medewerkers écht nodig hebben, niet noodzakelijk degene die ze denken nodig te hebben.

"Hey, heeft u al een vriend?"

Wij van Clockwork hebben heel wat vrienden, om niet te zeggen gigantisch veel. We kunnen namelijk zo'n 2 700 digitale experts van Ordina Benelux tot onze vriendengroep rekenen. Dat betekent dat we altijd kunnen rekenen op hun doorwinterde en ongelofelijk uitgebreide vakkennis om digitale oplossingen te creëren die ook écht werken. En een multidisciplinair team met ervaring, da's zoals slagroom op een taart.

"Wij zijn pas gelukkig als u gelukkig bent"

We kunnen vanalles claimen en allerhande beloftes maken, er is maar één ding dat telt: resultaten halen. Daarom helpen we u om de vooruitgang en de impact van onze oplossingen te meten.

Trouwens, wist u dat we enkel Duvel drinken wanneer we de doelstellingen van onze klanten behalen? Gelukkig staat de Duvel hier nooit heel lang koud.

Over ons

Een schot in de roos

Zonder gezever...

We draaien niet graag rond de pot. In een wereld vol, laat ons eerlijk zijn, vaak onnodige rapporten en verslagen, komen wij graag meteen ter zake. Scherpe analyses en transparante no-nonsense communicatie zijn voor ons de sleutel tot snellere resultaten en een effectievere samenwerking.

En met heel veel fun

Kiezen voor Clockwork is tegelijkertijd ook kiezen voor een aangenaam en toegewijd team. Eén dat maar al te graag de dialoog én elke uitdaging aangaat. Zonder ellenlange theorieën, snel, aangenaam en effectief.

Overal ter wereld

Of toch overal in de Benelux. Clockwork is namelijk onderdeel van Ordina, de grootste onafhankelijke IT-serviceprovider in de Benelux. Dat brengt ook heel wat voordelen met zich mee. We kunnen namelijk gebruik maken van enorm veel technische kennis, en daarenboven rekenen op een "externe" kritische blik, extra expertise en nieuwe inzichten.

Overtuigd? Dan halen wij onze koffiezet alvast uit eco-modus.