TVH

Een onvergetelijke festivalervaring begint bij de opbouw

Clockwork goes Main Stage

Tijdens de zomermaanden vinden er in België heel wat festivals plaats. Om zo'n festivals op te bouwen, zijn verschillende onderaannemers en een hele ploeg maandenlang in de weer. Al die mensen hebben hoogtewerkers, heftrucks,... nodig om de opbouw efficiënt, goed en veilig te laten verlopen.

En daar komt TVH dus op de proppen. TVH - Thermote & Vanhalst, is een wereldspeler in material handling en industriële voertuigen. (En ze zijn wereldberoemd/berucht in Vlaanderen om hun knotsgekke reclamestunts langs de snelwegen). Maar naast reclamestunts zorgen zij ook voor de levering van hoogtewerkers, heftrucks en ander materiaal van onder meer enkele grote evenementenorganisaties.

The sky is the limit

Als goede partner lag TVH wakker van de vraag: "Hoe kunnen we klanten in de evenementensector nog beter ondersteunen, en écht een positieve impact hebben op de voorbereiding van dergelijke grote events?”

Samen met TVH en onze collega's van Ordina bedachten, ontwierpen en ontwikkelden we een innovatief digitaal planningssysteem. We mogen er niet zo heel veel over zeggen, maar denk bijvoorbeeld aan IOT, mobile, web en seamless.

TVH en festivals
TVH en festivals

Daar heffen we het glas op

En het resultaat mag er zijn. Eindgebruikers reageren met zinnen als "EINDELIJK" (Ja, ze waren zo blij dat ze hun stem verhieven) en "Dit is zo gemakkelijk". Ondertussen zijn we door middel van Design Sprints andere klanten aan het onboarden.

Logisch dus dat we, na alle kranen en heftrucks, zelf het glas ook hebben geheven.

TVH en festivals
Zin om samen te werken?

Ontdek meer cases

Euro Tap Control

Tijd voor een smartbar?

Bekijk de case

Proximus

Keep it reel

Bekijk de case